Servicii

Feroneria vă oferă :

• GALVANIZARE (NICHELARE, CROMARE, ALĂMIRE, ZINCARE GALBENĂ ŞI ALBASTRĂ,  PATINARE PE CUPRU ŞI ALAMĂ) :  atât pe linii rotative cât şi statice, pentru repere executate fie din OL fie din aliaje neferoase, în băi dimensionate la 1.800 x 350 x 800 mm(Lxlxh), pentru o masă maximă de 5 kg / buc.

• TURNARE SUB PRESIUNE ALIAJE NEFEROASE: dispunând de o gamă de 5 maşini de turnare sub presiune, având capacitatea curpinsă între 180 si 700 tf (tone forţă), destinate pieselor turnate din siluminiu (aliaj Aluminiu 89 % şi Siliciu 11 %) având o masă maximă de 4 kg / buc., respectiv de o gamă de 3 maşini de turnare sub presiune, având capacitatea cuprinsă între 150 si 300 tf (tone forţă), destinate pieselor din zamac (aliaj Zn Al4 Cu1 T), având o masă maximă de 1,5 kg / buc., utilizând fie scule pentru turnare sub presiune (matriţe) fabricate în atelierul propriu, indiferent de complexitatea acestora, fie matriţele proprietatea dumneavoastră.

• VOPSIRE ÎN CÂMP ELECTROSTATIC (CU PULBERI), atât pentru piese din OL cât şi din aliaje neferoase, în toată gama de culori, cu dimensiuni maxime de 500 x 800 mm şi masa maximă de 40 kg / buc.DEBITARE PRIN PRESARE LA RECE: dispunând de o gamă de 11 prese, toate cu avans automat, având forţele de presare cuprinse între 16 şi 200 tf (tone forţă), Feroneria poate produce pentru dumneavoastră orice reper din bandă OL de toate tipurile, bandă OLC, bandă arc sau alamă, utilizând fie scule pentru debitare prin presare la rece (ştanţe) fabricate în atelierul propriu, indiferent de complexitatea acestora, fie ştanţele proprietatea dumneavoastră.

• FÂŞIERE RULOURI DE BANDĂ OL cu lăţimea maximă de 500 mm si grosimea maximă de 3 mm, în fâşii cu lăţimea minimă de 30 mm.

• VIBROFINISARE pentru piese din oțel și aliaje neferoase.

• INJECTARE PIESE DIN MATERIALE PLASTICE : utilizând maşini de injectat cu forţă de presare de până la 350 tf (tone forţă), fie cu matriţe fabricate în atelierul propriu, indiferent de complexitatea acestora, fie cu matriţele proprietatea dumneavoastră.

• SCULE SI DISPOZITIVE (ŞTANŢE PENTRU DEBITARE PRIN PRESARE LA RECE SAU MATRIŢE PENTRU TURNARE SUB PRESIUNE ALIAJE NEFEROASE ŞI INJECTARE MASE PLASTICE), fabricate în atelierul propriu, indiferent de complexitatea acestora.

• PIESE DE SCHIMB DE MARE COMPLEXITATE, fabricate în atelierul propriu, fie prin prelucrare pe centre de prelucrare cu CNC fie pe maşini CNC de prelucrare prin electroeroziune cu electrod masiv sau fir.

Ştiri

Cauta pe Site: